De eerste (drukke) weken. | Blog #2

De afgelopen drie weken waren drukke weken. Het einde van het schooljaar naderde en dus moest nog snel alles op alles gezet worden om de laatste vakken van dit jaar te halen. M’n dagen waren vooral gevuld met studeren, werken, eten en slapen en af en toe een paar andere afspraakjes. Maar het harde werken wordt beloond. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik uiteindelijk alles gehaald heb, dit jaar kan afsluiten en lekker kan gaan genieten van m’n zomervakantie.

Dat betekent dat het trainen ook kan gaan beginnen! Begin deze week ben ik begonnen met trainen voor lange afstanden. Voorheen liep ik altijd wel even een blokje om, maar een Muskathlon is toch echt wel even anders realiseerde ik me. De eerste training liep ik rustig een uurtje en dacht ik bij mezelf: “Ik kan dit denk ik prima zo’n 4 uurtjes volhouden.”. Maar toen ik m’n tweede training inging deze week, viel dat weer even vies tegen. Ondanks dat het trainen zwaar kan zijn, geniet ik onwijs van het lopen. Ik ben de afgelopen week op plekken geweest, die ik in de twee jaar dat ik in Groningen woon, nog nooit heb gezien. God verbaast me met z’n wonderlijke schepping, niet alleen als de zon schijnt, ook wanneer het regent.

Bestand_000 (4)Een ander leuk dingetje dat is binnengekomen deze week is het ‘starterspakket’. We ontvingen een grote envelop met van alles en nog wat over de Muskathlon en Compassion. Er zaten niet alleen foldertjes in met informatie, maar ook een shirt om in te trainen. Het Muskathlonlogo staat hier op en is verder helemaal blanco (eigenlijk rood). Dat is mooi, want dat betekent dat we het shirt misschien ook nog wel voor sponsordoeleinden kunnen gaan gebruiken!

Nu ik vakantie heb, kan ik lekker beginnen met trainen en beginnen met het opzetten van sponsoracties. Zouden jullie specifiek willen bidden dat er mensen op m’n pad mogen met wie ik in gesprek mag komen over de Muskathlon en Compassion?

 

– Guus – 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s