Vakantie? |Blog #4

Inmiddels loopt de vakantie op zijn einde. Ik mag nog lekker genieten van een vrij weekje voordat ik weer naar school moet. De afgelopen 12 weken stonden in het teken van extra veel werken om wat extra centen te verdienen voor Ethiopië. Gemiddeld 24 uur per week en dat tikt wel lekker aan.

Bestand_000

Een echte zomervakantie zat er niet in, maar ik ben wel een weekendje naar Engeland geweest. Samen met een groep vrienden zijn we naar Davids Tent geweest. Een evenement met 72 uur non-stop aanbidding. Het was mijn eerste keer en ik was vol verwachting. Wat zo bijzonder was, is dat je zo sterk de aanwezigheid van God voelt als je daar bent. Heerlijk om te zijn in die tegenwoordigheid!

Natuurlijk moest er ook getraind worden. Ik heb even de trainingen, kilometers en tijden opgeteld. In de afgelopen 2 maanden ben ik 21 trainingen rijker, heb ik 76,5 km gerend en dat in 9h17min. Ik train om de dag en heb één weekje pauze genomen. Hardlopen in de zomer is zo fijn, vooral vroeg in de ochtend, of net voor het avondeten aan. Dan schijnt de zon namelijk heerlijk door de bomen. Ik kan hier onwijs van genieten en dat maakt het hardlopen weer een stuk leuker.

Ook moest er gewerkt worden voor de target van €10.000,-. Op het moment dat je deze blog leest staat mijn teller op: €1337-. In de afgelopen maand heb ik me druk bezig gehouden met het inzamelen van statiegeld. Ik heb een flyer gemaakt en deze gedeeld op m’n eigen social media. Misschien herken je het wel, van die afsluitende borrels en barbecues waar altijd genoeg statiegeld doorheen gaat. Onder dat motto heb ik mensen proberen te benaderen. En ik mag niet klagen, want uiteindelijk heb ik daarmee ongeveer €100,- mee opgehaald! Heb jij nog statiegeld liggen, maar geen zin om het weg te brengen? Stuur me een berichtje en ik haal het graag voor je op!

Foto 08-08-17 15 20 20

Ook probeer ik m’n ongedragen/weinig gedragen kleding te verkopen. Voor de meiden (en/of jongens) die het kennen, ik gebruik United Wardrobe. Inmiddels zijn er al 3 kledingstukken verkocht en leverde dat €40,- opgehaald. Het is niet veel, maar alle kleine beetjes helpen. Ik heb nog een aantal dingen staan en er komt ongetwijfeld nog meer op te staan. Ben je geïnteresseerd in m’n kleding, kijk dan even op m’n United Wardrobe pagina!

Mijn laatste week is opgevuld met van alles en nog wat. In tussen tijd probeer ik me weer voor te bereiden op de schoolweken. Iets waar ik ook wel weer zin in heb. Ondertussen ga ik lekker door met geld binnenhalen, gesprekken voeren met mensen en natuurlijk het trainen! Wil je weten hoe ik dagelijks bezig ben met m’n Muskathlon-leven? Je kan me volgen op Instagram. In m’n story laat ik bijna elke dag zien hoe alles me afgaat!

Guus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s