Help je ons?

Voor een Muskathlon moet een deelnemer € 10.000,-ophalen. Dat betekent dat we samen dus een bedrag van € 20.000,- bij elkaar moeten weten te vinden. Voor ons een grote uitdaging, maar jij kan ons meehelpen!

  • Natuurlijk vinden we het fijn als jij onze voorbereiding mee zou willen nemen in gebed. Een aantal specifieke punten: De trainingen, de financiële kwestie, doorzettingsvermogen en dat andere mensen ook aangevuurd mogen worden om de cirkel van armoede te doorbreken.
  • Financieel gezien zou het het mooiste zijn als jij een kind zou willen sponsoren. Een kind kan hierdoor naar school, ze ontvangen medische zorg, ze worden bemoedigd door de mensen die daar werken, maar ook door jou en ze leren dat God van hen houdt. Eén kind brengt voor ons € 1.000,- op de teller. Wil je weten wat het sponsoren van een kind precies inhoudt? Kijk dan even op de website van Compassion.
  • Je kan ook een persoonlijke bijdrage doneren. Hiervoor verwijzen wij je graag naar onze persoonlijke muskathlonpagina’s. Door op ‘Doneer aan …’ te klikken, kom je op een betaalpagina waar jij kan bepalen hoeveel geld je ons wil doneren. Kijk hier voor de pagina’s van Marijke en Guus.
  • Verder zullen we ook diverse acties houden om geld binnen te halen. Lees daarvoor onze blog. Het komende jaar zullen we actief bezig zijn met het bijhouden van onze acties, trainingen en geestelijke momentjes.